P. de Boorder en Zoon P. de Boorder en Zoon
 
Interesse in producten/prijzen
Wapeningsnetten
 

Wapeningsnetten

Wapeningsnetten voorzien van stekken of laslengtes

P. de Boorder & Zoon B.V. uit Alkmaar voorziet de wapeningsnetten van zogenaamde stekken (ofwel laslengtes) aan zowel de korte als de lange zijde. Stekken borgen de laslengte die nodig is om de netten te verleggen. Daarnaast voorkomen ze overlapping of dubbele wapening. Uiteraard levert P. de Boorder & Zoon B.V. ook netten zonder stekken of laslengtes.  

Verzinkt of gegalvaniseerd 

Naast het standaard assortiment levert P. de Boorder & Zoon B.V. ook verzinkte of gegalvaniseerde wapeningsnetten. Deze kunnen in een standaard uitvoering worden geleverd of op maat gemaakt. Neem contact met ons op over de toepassing van verzinkte of gegalvaniseerde netten of voor een offerte.

Legadvies of offerte op maat? 

Op basis van uw aanvraag kunnen wij u voorzien van een legadvies. Wij maken daarbij zoveel als mogelijk gebruik van ons standaard, scherp geprijsde assortiment, maar kunnen eventueel ook in maatwerk voorzien. Daarnaast beschikken wij ook over een uitgebreid assortiment van onder meer afstandhouders en supportliggers. 

Meer informatie over ons assortiment

Wilt u meer weten over ons assortiment, de afmetingen, gewichten en prijzen? Klik dan hier voor onze prijslijst.

Contact opnemen met P. de Boorder & Zoon B.V.


Schrijf je hier in voor de e-mail nieuwsbrief met de laatste prijsinformatie

P. de Boorder & Zoon B.V. is al meer dan 60 jaar een betrouwbare partner in het leveren van wapening aan diverse opdrachtgevers, waar zij vaak een langdurige samenwerking mee heeft. P. de Boorder & Zoon B.V. werkt in een modern en duurzaam bedrijfspand in Alkmaar en beschikt over eigen transportmogelijkheden en kan dus snel reageren op uw vraag.   

 

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS