Professioneel betonvlechtwerk

Uw professionele onderneming is gebaat bij alleen het beste. Bovendien zoekt u een partij die net zo snel als u denkt, werkt, plant en overlegt. Alleen zo levert u zelf optimale kwaliteit. P. de Boorder & Zoon B.V. werkt hier aan mee vanuit haar ruime expertise sinds 1959. Dankzij onze planning, coördinatie, productie en transport bouwen wij met u mee aan een succesvol en ijzersterk project.

Flexibliteit in betonvlechten

Ons materiaal is uiteraard ijzersterk. Onze bedrijfsvoering is echter flexibel. Wij passen ons waar mogelijk aan uw wensen aan of geven u waar nodig advies. Ons betonvlechtbedrijf levert producten ter plaatse, op de bouwplaats of vanuit de eigen buigcentrale.

Al deze geleverde en/of verwerkte maatwerk producten zijn van de hoogste kwaliteit en voorzien van de belangrijkste certificaten. Ons wapeningsstaal voldoet bijvoorbeeld aan het KOMO productcertificaat Wapeningscentrales BRL 0503 Categorie 1.

Uw betonvlecht partner in (Noord) West Nederland

Betonvlechtbedrijf P. de Boorder & Zoon B.V. is gespecialiseerd in de levering en verwerking van betonstaal voor kleine, middelgrote tot grote aannemingsbedrijven. Hierdoor is een grote expertise opgebouwd met belangrijke projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw, funderingsherstel, grond-, weg- en waterbouwsector in (Noord) West Nederland.

Wij helpen u aan efficiëntere en betere wapeningsoplossingen

Betonvlechtbedrijf P. de Boorder & Zoon B.V. voelt zich betrokken bij uw project. Wij bekijken graag wat er in uw geval de beste oplossing is. Waar mogelijk bedenken en bespreken wij met (u als) constructeur of opdrachtgever een efficiëntere en betere oplossing voor uw wapenings vraagstuk. Ook verzorgen wij zelf de planning, coördinatie, productie en zelfs het transport van de betonwapening.

Contact opnemen

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor een offerteaanvraag of een advies op maat.

Contact opnemen
Back To Top