P. de Boorder & Zoon B.V. is een moderne wapeningscentrale met een rijke geschiedenis en een blik op de toekomst. Ons familiebedrijf gaat al drie generaties mee en in die tijd hebben we een grote diversiteit aan wapeningsprojecten uitgevoerd: in de woningbouw, de utiliteitsbouw, grond-, weg- en waterbouw en funderingsherstel.

Onze opdrachtgevers bestaan uit grote, middelgrote en kleine aannemingsbedrijven in de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Friesland en Flevoland.

We beschikken vanzelfsprekend over alle benodigde certificaten en maken gebruik van de nieuwste hulpmiddelen en machines. Zo maken we het werk in de buigcentrale en op de bouwplaats zo gemakkelijk en licht mogelijk voor onze medewerkers en kunnen we onze klanten de beste kwaliteit materialen leveren.

We zijn ook altijd op zoek naar manieren om onze bedrijfsvoering verder te verduurzamen. Ons pand is uitgerust zonnepanelen en een warmtepomp en ons wagenpark is grotendeels elektrisch. Zo proberen wij onze CO2-uitstoot zo laag mogelijk te houden.

Back To Top