Om de planning, coördinatie en fabricering van onze producten zo goed mogelijk op de wensen van de opdrachtgever af te stemmen en niets aan het toeval over te laten beschikt P. de Boorder & Zoon B.V. over eigen transportmiddelen. Zo worden onze producten voor de grotere projecten van de buigcentrale naar de werkplek vervoerd met een Volvo FMX vrachtwagen (EURO 6) met een oplegger van 13,60 [m]. Deze Vrachtwagen rijdt op 100% HVO diesel (Neste MY Renewable Diesel).

Dit is een synthetische dieselolie die volledig wordt geproduceerd uit hernieuwbare en duurzame grondstoffen. Kenmerken van deze brandstof:

  • Beperkt CO2 uitstoot met minimaal 89% t.o.v. gewone diesolie
  • Fossielvrij
  • Emissiearm
  • Grondstoffen niet ten koste van de voedselketen
  • Gemaakt van afvalstoffen

Ook beschikt deze vrachtwagen over een Electric PTO die de autolaad/los kraan aandrijft. voordelen zijn dat het schoon en stil werkt!

Voor de kleinere projecten of projecten waar het niet mogelijk is om met de volvo FMX te komen, wordt een Volvo FL (EURO 6) met een laadbak van 6,5 [m] gebruikt om het wapeningsstaal op de plaats van bestemming te brengen. Beide vrachtwagens zijn voorzien van een elektrische autokraan en hebben hiermee de mogelijkheid om het wapeningsstaal zelf te lossen.

Contact opnemen

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor een offerteaanvraag of een advies op maat.

Contact opnemen
Back To Top